Loading...
 
 
Home  |  Blog  |  Conercon Energy Solutions: O ήλιος είναι η δουλειά μας!

Blog

Conercon Energy Solutions: O ήλιος είναι η δουλειά μας!

Για δεκαέξι χρόνια, η Conercon Energy Solutions, θυγατρική εταιρεία της Lanitis Energy, κατέχει ηγετικό ρόλο στην κυπριακή αγορά στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, παραγωγής και εξοικονόμησης ενέργειας, στον οικιστικό και στον εμπορικό και βιομηχανικό τομέα.

 
Η εταιρεία μέχρι σήμερα έχει υλοποιήσει με επιτυχία εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών συστημάτων που ξεπερνούν τα 40MW.
 
Ένα από τα σημαντικότερα έργα της εταιρείας και το μεγαλύτερο στην Κύπρο, είναι το μεγαλύτερο φωτοβολταϊκό σύστημα οροφής, ισχύος 2.5ΜW (Μέγα Βατ), το οποίο εγκαινιάστηκε τον Νοέμβριο του 2019. Το σύστημα εγκαταστάθηκε στην οροφή του υπερσύγχρονου εργοστασίου παραγωγής αλουμινίου της Muskita Aluminium Industries. Το σύστημα αποτελείται από 6.750 φωτοβολταϊκά πάνελ, εγκατεστημένα σε 13.500 τετραγωνικά μέτρα οροφής, καλύπτοντας με αυτό τον τρόπο το 30% των συνολικών ενεργειακών αναγκών της συγκεκριμένης βιομηχανίας.

Αξιοποιώντας πλήρως τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες στον τομέα της παραγωγής και εξοικονόμησης ενέργειας με τη χρήση της ηλιακής ενέργειας, η Conercon Energy Solutions πρωτοπορεί στον σχεδιασμό, πώληση, εγκατάσταση και συντήρηση διασυνδεδεμένων και αυτόνομων φωτοβολταϊκών πάρκων μεγάλης κλίμακας καθώς και συστημάτων υψηλών προδιαγραφών για τον οικιστικό, βιομηχανικό και εμπορικό τομέα.
 
Η Conercon Energy Solutions προσφέρει πληθώρα προϊόντων για όλους τους τύπους εγκαταστάσεων, συνδυάζοντας με απόλυτο τρόπο όλους τους εμπλεκόμενους συντελεστές, έχοντας ως απώτερο στόχο την υψηλότερη απόδοση σε συνδυασμό με την κορυφαία ποιότητα και τις απαραίτητες εγγυήσεις στους επενδυτές.

 Ακολουθώντας ένα μακροπρόθεσμο στρατηγικό σχεδιασμό, ένας από τους βασικότερους στόχους της εταιρείας είναι η προσεγμένη επιλογή συνεργατών και προμηθευτών στην Κύπρο και το εξωτερικό που αποτελούν τα σημαντικότερα ονόματα της παγκόσμιας βιομηχανίας των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.
 
Eταιρείες όπως Luxor, Bauer, Kostal, ABB, Azzurro, Studer Innotec και Muskita, είναι μερικά από τα ονόματα τα οποία διασφαλίζουν σε κάθε επενδυτή την υψηλότερη απόδοση με την εγγύηση της κορυφαίας ποιότητας.

Με ένα άρτια στελεχωμένο τεχνικό τμήμα, σε ανθρώπινο δυναμικό και εξοπλισμό, η Conercon Energy Solutions παραμένει δίπλα στον πελάτη και μετά την υλοποίηση της επένδυσης παρέχοντας όλο το φάσμα υπηρεσιών, τεχνογνωσίας και εμπειρίας που κατέχει το δυναμικό της στον  τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.
 
Τα δεκαέξι χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας της εταιρείας, ενισχύουν οι αντιπροσωπείες της πολυεθνικής εταιρείας ABB, της Ιταλικής εταιρείας Azzurro και της Ελβετικής εταιρείας Studer Innotec, σαν Authorized Service Partners στην αγορά της Κύπρου.

Είναι πλέον γεγονός ότι η αξιοποίηση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας αποτελεί προτεραιότητα και η στροφή στη πράσινη ενέργεια είναι, ίσως, η μόνη διέξοδος για ανατροπή των κλιματικών αλλαγών που απειλούν σήμερα τον πλανήτη. Παράλληλα, οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας μειώνουν την εξάρτηση από τις παραδοσιακές μορφές ενέργειας, θέση με την οποία η Conercon Energy Solutions ταυτίζεται και δεσμεύεται στρατηγικά.
 
Όραμα
Εδραιώνοντας μια σχέση συνεργασίας με τον ήλιο, οδηγούμε την προσπάθεια για ενεργειακή αειφορία και ένα αύριο όπου η ανάπτυξη θα είναι συνώνυμη με τον σεβασμό στο περιβάλλον. Μια νέα μορφή οικονομικής ανάπτυξης, πιο κοντά στις ανθρώπινες ανάγκες και στην προστασία του περιβάλλοντος, είναι όχι μόνο εφικτή αλλά ήδη σε εξέλιξη. Η συμβολή της Conercon Energy Solutions στην προσπάθεια για επαναπροσδιορισμό της σχέσης του ανθρώπου με τη φύση, την καθιστά κινητήρια δύναμη για ένα καλύτερο ενεργειακό μέλλον.
 
Στρατηγική
Η παροχή εξαιρετικής ποιότητας υλικών για την υλοποίηση αξιόπιστων και αποδοτικών φωτοβολταϊκών συστημάτων αποτελεί τον κύριο στόχο της Conercon Energy Solutions.

Με την προμήθεια του συνόλου των εξαρτημάτων για τη λειτουργία ενός Φ/Β συστήματος, η Conercon Energy Solutions στοχεύει στον πλήρη ποιοτικό έλεγχο, από την προμήθεια, εγκατάσταση έως και τη συντήρηση του.
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Οικιακά και Εμπορικά Φωτοβολταϊκά Συστήματα      
Ενεργειακός Συμψηφισμός (Net Metering)
Νet billing
Εγκατάσταση Μεγάλων Φωτοβολταϊκών Πάρκων (Ανταγωνιστική αγορά)       
Συντήρηση Φωτοβολταϊκών πάρκων (After Sales Service)
 
Video